Середа, 07 жовтня 2020 17:49

«MEDHALL” – під такою назвою у Долині, по вулиці Богдана Хмельницького, 31 запрацював медичний центр

«MEDHALL” – під такою назвою у Долині, по вулиці Богдана Хмельницького, 31 запрацював медичний центр європейського зразка, який пропонує повний спектр послуг від вузькопрофільних висококваліфікованих спеціалістів.
Надійність, якість, професійність, санітарний контроль, зручний графік та відсутність черг тут гарантують. В день відкриття приміщення освятив отець Богдан Тисяк, благословив на віддану працю та процвітання. Вже сьогодні триває прийом пацієнтів. В холі закладу Вас гостинно зустріне медична сестра, ознайомить з послугами, які надаються в центрі та скерує до потрібного спеціаліста. Послуги надаються лікарями з багаторічним досвідом в галузі терапії, педіатрії, неврології, кардіології, отоларингології, гінекології та УЗД – діагностики. Ультразвукова діагностика проводиться апаратом фірми Philips, який є одним із світових лідерів у виробництві діагностичного обладнання.
Для уточнення діагностування гінекологічних хвороб використовується апарат відео – та фотореєстрації: «SCANER MK – 300». З метою лікування лікар може використовувати радіохвильовий апарат коагулятор Dr. Oppel, відмінністю якого від вітчизняних аналогів є зменшення травматичності процедури, що значно скорочує період реабілітації. Даний момент також використовується в отоларингології. Для функціональної діагностики серцево – судинної системи використовується апарати добового моніторингу ЕКГ та АТ Неасо.
З метою діагностики в закладі функціонує медична лабораторія «Медіс», яка проводить всі можливі необхідні обстеження. Гарантуємо медичний супровід пацієнта від початку захворювання і до одужання.